18

Hakkari’ye Doğalgaz döşeme çalışmalarının başlamasıyla birlikte Hakkari’de ilk defa Cilo Doğalgaz adlı işyeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bulak Mahallesi Kayacan Caddesi Ertuş Apartman No: 18 de hizmete geçen  Cilo Doğalgaz adlı işyerinin açılışını HATSO Başkanı Servet Taş  ve beraberindeki esnaflar yaptı.

Burada konuşan Başkan Taş, Hakkari’de ilk defa böyle bir işyerinin hizmete açıldığını söyledi.

Taş,”Hakkari olarak doğalgaz hayalımız idi. Doğalgaz Hakkari’ye geldi. Hayırlı ve uğurlu olsun. Temiz bir doğaya ve temiz bir çevreye temiz olmak bizimde hakkımız idi.

Geçmişte ticaret sanayi odası olarak doğalgazın gelmesi için ciddi çalışmalar yaptık. Doğalgazın Hakkari ye gelmesinde emeği geçen tüm devlet büyüklerimize teşekkür ediyoruz.

Burada Serhat Budakbeyoğlu kardeşimiz  bir ilke imza atarak 7 kişinin istihdam edildiği Cilo Doğalgaz adlı işyerini açtı. Doğalgazın Hakkari’ye hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.

Cilo Doğalgaz adlı işyeri sahibi Serhat Budakbeyoğlu, Hakkari’nin Hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi. Yeni işyerlerinde 7 kişinin istihdam edildiğini belirten Budakbeyoğlu, kademeli olarak gençleri istihdam etmeye devam edeceklerini söyledi.

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2018